Why developers should game

28-11-2018 om 17:30 uur

DetailsDeze TechNight vindt plaats op woensdag 28 november 2018 in ons nieuwe pand in Rotterdam. De TechNight is voor iedereen die nieuwe development technologieën wil leren en/of mede dev-enthousiasten wil leren kennen. Tijdens onze maandelijkse TechNight kun je:- Genieten van een heerlijk buffet, snacks, bier en fris- Kennis opdoen van de nieuwste (development) technologieën- Andere development enthousiasten leren kennen TechtalkVan de nieuwste Call of Duty tot de klassieke bordspellen zoals Risk en Monopoly, mensen spelen sinds de oudheid spelletjes. Softwareontwikkelaars hebben altijd al een sterke verbinding met spelletjes gehad. Niet alleen bij het creëren van hits zoals Pong en Skyrim, maar ook bij het maken van tools die worden gebruikt om games te bouwen. En als we verder kijken dan de entertainmentindustrie, wordt onze expertise ook gebruikt bij de creatie van zogenaamde ‘Serious Games’ die zowel in het onderwijs als in de gezondheidszorg worden ingezet. Dus ook al moeten we ons bewust zijn van het praktische gebruik van games, het blijkt dat er onder ontwikkelaars nog steeds het idee heerst dat het spelen van spelletjes een verspilling van tijd is. Tijdens deze presentatie legt Marc uit wat de voordelen zijn voor IT’ers wanneer zij spelletjes spelen, zowel thuis als met collega's. Aan het eind van de avond kun jij niet alleen verklaren waarom golf een spel is, maar ook waarom het onnodig gecompliceerd is. SprekerMarc DekkerSenior Java developer Niveaujunior/medior/senior TaalNederlands Programma17:30 - 18:30 uur ~ Inloop, buffet en drankjes 18:30 - 19:30 uur ~ TechTalk 'Why developers should game' 19:30 uur ~ Borrel OverigParkeren is gratis aan de achterzijde van het pand. Ook kun je gratis parkeren bij het Feyenoord Stadion.Mocht je met het OV komen, wat erg praktisch is; tramhalte Stadion Feyenoord zit op 1 minuut loopafstand (tram 12 en 23). LocatieStadionweg 57C, Rotterdam ContactIndien je nog vragen hebt of je hebt interesse in meer of aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Brenda via b.thieme@developers.nl. Tot dan!! NOTE: Wij vragen recruiters weg te blijven


Lees meer

Facebook post

15-11-2018 om 14:43 uur

We code. We are Developers.nl Onze collega Kaj in actie.


Lees meer

Facebook post

13-11-2018 om 14:57 uur

VACATURE: Frontend Developer Work hard, play hard. De sfeer van vrijheid en verantwoordelijkheid voel je hier direct. We zijn een hecht team waarin omgang met elkaar informeel en persoonlijk is; een vriendenclub die veel met elkaar deelt. Van kennis en passie voor het vak tot persoonlijke zaken. Is dit iets wat jij zoekt in jouw toekomstige uitdaging? Bekijk dan eens onze vacature. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Andy via a.muller@developers.nl of 06-22690881.


Lees meer

Facebook post

12-11-2018 om 09:17 uur

Upcoming!: TechNight @Developers.nl Op woensdag 28 november komt Marc Dekker, senior Java developer, een ontzettend interessante en leuke talk houden: 'Why developers should game’, want het spelen van spelletjes is volgens Marc voor IT'ers zeker geen waste of time! Schrijf je nu snel in!


Lees meer

Facebook post

08-11-2018 om 14:54 uur

We learn. We are developers.nl.


Lees meer