Spelen met Kubernetes

27-03-2019 om 17:30 uur

Deze TechNight vindt plaats op woensdag 27 maart 2019 in ons pand in Rotterdam. De TechNight is voor iedereen die nieuwe development technologieën wil leren en/of mede dev-enthousiasten wil leren kennen. Tijdens onze maandelijkse TechNight kun je:- Genieten van een heerlijk buffet, snacks, bier en fris- Kennis opdoen van de nieuwste (development) technologieën- Andere development enthousiasten leren kennen TechtalkInzicht in Kubernetes met een autoscaling demo:Softwareontwikkelaars staan tegenwoordig voor grote uitdagingen. Klanten eisen ultrakorte ontwikkeltijden, gegarandeerde beschikbaarheid, maar ook een hoge performance en kwaliteit. Containertechnologie biedt verschillende voordelen bij de ontwikkeling van (web)applicaties. Doordat de technologie voorspelbaar en consistent gedrag van de applicatie garandeert, zijn applicaties stukken efficiënter te ontwikkelen. Om zaken als beschikbaarheid, schaalbaarheid en performance van de applicatie te managen, is er een betrouwbaar platform nodig, zoals Kubernetes. In deze presentatie gaat Jan Stomphorst in op de basics van Kubernetes. Hoe werkt Kubernetes en hoe kan het voor ons werken? SprekerJan StomphorstSenior Solutions Architect Niveaumedior/senior TaalNederlands Programma17:30 - 18:30 uur ~ Inloop, buffet en drankjes 18:30 - 19:30 uur ~ TechTalk 'Spelen met Kubernetes' 19:30 uur ~ Borrel OverigParkeren is gratis aan de achterzijde van het pand. Ook kun je gratis parkeren bij het Feyenoord Stadion.Mocht je met het OV komen, wat erg praktisch is; tramhalte Stadion Feyenoord zit op 1 minuut loopafstand (tram 12 en 23). LocatieStadionweg 57C, Rotterdam ContactIndien je nog vragen hebt of je hebt interesse in meer of aanvullende informatie, dan kun je contact opnemen met Brenda via b.thieme@developers.nl. Tot dan!! NOTE: Wij vragen recruiters weg te blijven


Lees meer

Facebook post

26-03-2019 om 12:58 uur

De dames waren lange tijd in de minderheid op ons kantoor, maar daar komt toch echt langzaam verandering in 💪 Welkom Zoë! Vanaf 1 mei gaat ze bij ons aan de slag als Resource Medewerker.


Lees meer

Facebook post

21-03-2019 om 13:15 uur

Wat een heerlijke lunch! Samira is (19 juli 🙈😂) jarig geweest en heeft vandaag zelfgemaakte broodjes kip kerrie getrakteerd 🤤. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen 😂. Benieuwd wat ze over 4 maanden (alweer) gaat trakteren.


Lees meer

Facebook post

18-03-2019 om 14:23 uur

Verjaardagstaart.. toch de beste manier om de week mee te starten 🤤 Van harte gefeliciteerd Babak! 🥳


Lees meer