Sfeer

Work hard, play hard. De sfeer van vrijheid en verantwoordelijkheid voel je direct binnen developers.nl. We zijn een hecht team waarin omgang met elkaar informeel en persoonlijk is; een vriendenclub die veel met elkaar deelt. Van kennis en passie voor het vak tot persoonlijke zaken.

Tosti Donderdag

Eet mee

TechNights

Developers bij Developers.nl zijn voortdurend op zoek naar verdieping. De organisatie faciliteert dat in de vorm van onder andere TechNights kennissessies en gezamenlijke deelname aan conferenties in binnen- en buitenland.

Lees meer

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn open en eerlijk, communicatief sterk, professioneel, betrouwbaar en intelligent. Het feit dat ze terug kunnen vallen op de collectieve kennis van de groep en dat ze bereid zijn om ook met de klant deze kennis te delen, maakt hen extra waardevol.

Team

Een goede teamspirit vinden wij erg belangrijk. Hier werken onze medewerkers zelf hard aan, maar ook de organisatie doet er alles aan om de onderlinge samenhang te bevorderen. We organiseren daarom regelmatig gezamenlijke activiteiten, zowel vakinhoudelijk als recreatief. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om ook het thuisfront te betrekken bij de ‘zaak’. Zo organiseren wij ieder jaar een uitje voor onze medewerkers mét aanhang om elkaar nog beter te leren kennen. Namen van partners, kinderen en zelfs van huisdieren zijn ons dan ook niet onbekend.

Ontmoet ons team!
Sfeer proeven? Je bent van harte welkom.