PHP

Uitblinken in de meest snel groeiende ontwikkeltaal wereldwijd. Onze PHP developers zijn gespecialiseerd in back-end ontwikkeling met veelal Symfony en een ander framework of CMS en denken vaak mee over de architectuur. Zij werken aan platforms als Kijk.nl, Kieskeurig.nl en voor meerdere grote klanten en projecten.

Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures. Benieuwd naar wat onze PHP developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Fieldmanager
Max Veeke
06-54958554

Frontend

Bij ons is frontend niet zomaar iets creatiefs. Onze specialisten werken met de meest recente frameworks. Het is dan ook niet voor niets dat zij meer dan welkom zijn bij ambitieuze projecten van o.a. Rabobank, Zilveren kruis en Schiphol.

Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures. Benieuwd naar wat onze Frontend developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Fieldmanager
Andy Muller
06-22690881

Java

Java is de meest aangeprezen development taal. Developers over de hele wereld gebruiken de taal voor mobiele toepassingen zoals op technologie gebaseerde apparaten als printers, webcams, autonavigatiesystemen, game consoles, medische apparaten en nog veel meer. Onze Java developers zijn betrokken bij uiteenlopende technisch uitdagende opdrachten, zoals het Saba project bij de Rabobank en het Purchase 2 pay project bij Bol.com.

Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures. Benieuwd naar wat onze Java developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Fieldmanager
Samira Ibirane
06-50909919

Python

Developers.nl is een autoriteit als het gaat om Python projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers, allen uitdagend en complex. Er zijn geen projecten die onze collega’s niet aankunnen. We hebben onder andere gewerkt aan het Zandmotor project maar werken ook veel binnen security organisaties in Nederland.

Ben je een professional? Bekijk dan snel onze vacatures.

Benieuwd naar wat onze Python developers voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Fieldmanager
Samira Ibirane
06-50909919