Wij zijn professioneel, jong, ambitieus, hebben een sterke onderlinge samenhang en doen waar we goed in zijn; onze kennis inzetten om met behulp van softwareontwikkeling bedrijfsprocessen te faciliteren, te automatiseren en te optimaliseren.

Werkwijze

Wij geloven in innovatie en brengen graag dingen in beweging. We willen uitvinders zijn voor onze klanten en hun gebruikers, nieuwe dingen mogelijk maken en daarmee van betekenis zijn.

Cultuur

Developers.nl is een kennisorganisatie; een bolwerk van specialisten op het gebied van softwareontwikkeling. Het zijn van een kennisorganisatie werkt twee kanten op. Klanten met uitdagende opdrachten weten Developers.nl te vinden wat weer de werksituatie compleet maakt om onze medewerkers te blijven boeien.

Lees meer

Team

Omdat wij in staat zijn om ervaren, veelzijdige specialisten aan te trekken en aan ons te binden, zijn wij in de markt hét aanspreekpunt als het gaat om de ontwikkeling van slimme toepassingen.

Lees meer

Diensten

Developers.nl voorziet in een breed scala aan diensten op het gebied van softwareontwikkeling. De vraag van de klant is ons uitgangspunt. Vanuit daar worden de behoefte en de mogelijkheden geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt een advies gegeven over de invulling. Dit advies kan bestaan uit consultancy en/of detachering.

Kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping van een oud pand in Rotterdam, tegenover het Feyenoord stadion ‘De Kuip’

Routebeschrijving Virtuele tour